Diensten

Homeopathie

Homeopathie is een geneeskunde waarbij het zelfherstellend vermogen geprikkeld en geactiveerd wordt.
In homeopathie wordt er gebruik gemaakt van zeer verdunde substanties, zogenaamde potencies.

Het principe van de homeopatische geneeskunde is dat een aandoening of ziekte wordt genezen door het toedienen van een homeopatisch middel. Dit middel zou bij een gezond mens dezelfde symptomen oproepen als de betreffende aandoening of ziekte. In de homeopathie worden er stoffen uit het mineralen, planten- en dierenrijk gebruikt.

Homeopathie heeft zelden tot nooit bijwerkingen en heeft een hele brede reikwijdte voor zowel acute als chronische klachten.

fytotherapie

Fytotherapie is kruidengeneeskunde waarbij geneeskrachtige planten of kruiden worden gebruikt om gezondheidsklachten te verminderen. Het gebruik van geneeskrachtige planten is zo oud als mensheid.

Werkzame stoffen worden uit planten of delen daarvan op een juiste drager (olie, water, alcohol, azijn, glycerine) overgebracht. De daaruit bereide extracten worden vervolgens gebruikt voor het behandelen, verminderen of voorkomen van bijwerkingen van medicatie, aandoeningen of andere fysieke ongemakken.

 

 

body scan

Oberon scant d.m.v. intelligente informatietechnologie de lichaamseigen frequenties. Alles in het lichaam; organen, ziekteverwekkers, ontstekingen, ziektes en gedachten hebben hun eigen trilling c.q. frequentie. Met de Oberon kunnen de oorzaken van uw klachten duidelijker worden.  De frequenties die ziektes kunnen veroorzaken, kunnen dan op verschillende wijzen worden behandeld. Met Oberon neem je als het ware een kijkje binnenin het lichaam om te weten te komen hoe alle organen functioneren.